ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Minecraft + Fotball {Bursdagskake Gutt}

IMG_0995 bursdagskake minecraft fotball
Velkommen til ToneroseDesign! ♥ I dag vil jeg vise noen bilder av en bursdagskake jeg laget her forleden – bursdagsbarnets hovedinteresser er Minecraft og Fotball. Jaha ja – hva er minecraft?? hihi. I tilfelle det er flere som meg, så er dette altså et populært dataspill – hvor man graver/bygger. Såvidt jeg har forstått! =) Jeg googlet såklart en del for å lære meg hva det var, og det første som slo meg var at alt var så veldig firkanta og “klossete”! Dette måtte såklart videreføres i kaka. Og ja, fotball også ja.. øh.. hmm. Hihi! Designet endte opp med å bli en minecraftkake, med en fotballkake som “moser” den opprinnelige bursdagskaka. Hvorfor ikke? ♥ Klikk deg videre for å lese mer/se flere bilder…

IMG_0989
Alt er spiselig, pynten laget jeg av marsipan. Selve kaka”/”klossen” er forsøkt etterlignet klossene i spillet, det samme gjelder mannen!
minecraft inspirasjon kake
Litt personlige detaljer måtte også med, et par bilder av bursdagsbarnet og litt tekst! Prinsen ikledd fotballtrøya si passet perfekt på kaka!
IMG_0962
Jeg laget massevis av ruter som jeg plasserte rundt på kaka, slik at den skulle bli mest mulig “klossete”.
IMG_0973
Mannen ifra spillet holder forresten ei kake, denne er også ifra spillet! Om du har spilt minecraft kjenner du den kanskje igjen?
IMG_0994
For å få med fotballinteressen til bursdagsbarnet bestemte jeg meg for å lage en helt annen kake, formet som en fotball – som “moser” den opprinnelige kaka. Tenkte det kunne være gøy for en 10åring!  hihi. Lille Lukas utbrøt forresten “OJOJOJ mamma! SEEE fotballen!!!” da han så kaka…
IMG_0980
Det var det hele! Takk for at du tittet innom her hos meg i dag – jeg håper du får en HERLIG dag!! Stor klem!
tonerose underskrift
6 Comments
 • Anita on September 8, 2012

  Hei!
  Oh my god sååå nydelige kaker og kakebord du lager!! Jeg er meget imponert. Vil også fortelle at minecraft/fotball kaken var en super suksess. Og bursdagsbarnet var storfornøyd!
  Klem A

  • Tonerose on September 9, 2012

   Åh, så herlig å høre!! =) Hjertelig takk søta! Nå blei jeg GLAD!!

   Hjertelig tusen takk for de gode ordene, du er så snill! =) Håper du har en vidunderlig helg!!

   Stor klem!

 • Tonerose on July 8, 2012

  Hei Sine,

  Hjertelig tusen takk for det!! =)

  Jeg sager gjerne til fat, det synes jeg er toppen! Jeg bruker plater ifra byggvarebutikk, feks hobbyplate el. Og feks sirkelsag. Fungerer supert! =)

  Klem!

 • Anonymous on July 5, 2012

  Hei:)
  Du lager så utrolig fine kaker!:) Lurte på hva du bruker som kakefat?Har du mange eller bruker du noe annet?
  Hilsen Sine:)

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0