ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Ninjago – kake }

KL5A9859 _ninjago_cake_kake_ninjaNinjago – kake!

I dag sov jeg helt til jeg våknet av meg selv – o´lykke! ♥

Eller, tjaaaa, jo – nesten iallefall! Jeg er jo så heldig å ha et par søte små som gjerne kravler oppi senga på morgenkvisten (kjempekos!) – og ligger og synger, skravler, stryker, sparker, leiker, krabber og er aktive små ninjago´er – så heeeeeelt av meg selv blir det jo ikke. Meeeeen, nå er de blitt så store at det er altfor lettvint å si ja, når søte små engleansikt spør så pent de bare klarer med så lys stemme som overhodet mulig om de kan få lov til å låne ipad´n ♥ Da kan de fint kose seg med feks LazyTown el på Netflix mens mamma´n sover litt videre – og DET, det blir jo nesten som å våkne helt av seg selv! Ingen vekkerklokke eller stress for å rekke noe – ufattelig deilig! ♥

I dag var det ekstra deilig å kunne sove bittelitt lengre på morgenen, i går ble det nemlig ikke så innmari mye søvn. (i kjent stil, hjelpes! Er det rart jeg har gullfiskhukommelse?? LITT søvn innimellom kunne jo vært kjekt…)  Jeg laget en kake til vakre Yvonne – @vakrerom, da hun plutselig trengte kake til Didrik sin 7årsdag =) Det var LITT lite tid, jeg pleier jo vanligvis å bruker DAGER på kakene mine, ikke timer… Dermed var jeg avgårde på matbutikken , jeg rakk det akkurat før de stengte – og fikk slengt sammen noen bunner som suste inn i ovnen litt etter midnatt. Dere som kjenner meg, vet jo at jeg vanligvis liker å planlegge kakene mine godt, og gjerne lage detaljert pynt – og bruker gjerne maaaange timer bare på pynten i forkant – men jammen tar det tid “bare” å bake kake som deretter skal trekkes med marsipanlokk osv også. Men, jeg kom heldigvis i mål til bursdagsfeiringen til Didrik fredag ettermiddag, PHUI! =)

_ninjago_cake_kake_ninjaBildene over er hentet fra @vakrerom på instagram – hjertelig tusen takk for så gode ord vakre! STAS at kaka falt i smak ♥ Om noen har lyst til å lage lik; kaka er sjokoladekake trukket med marsipan – all pynt marsipan og fatet har jeg også trukket med marsipan. Jeg hadde ikke akkurat ekstremt mye tid – dermed trakk jeg alle kakene med ufarga marsipan, og malte de etterpå ♥ Pulverfarge blandet med ekstrakt eller alkohol – alkoholen fordamper, og malingen tørker raskere enn om du bruker feks vann, da kan malingen fort begynne å renne og bli klissete.

Selv har jeg et par småtasser som ELSKER Ninjago for tiden – og Lukas har allerede begynt å planlegge sin Ninjagobursdag (agugust). Vi er igang med å brette kastestjerner allerede, kjempekos!

Håper dagens innlegg kan være til inspirasjon ♥ Til de som spør om jeg lager kaker på bestilling – hjertelig tusen takk for det, men jeg har desverre ikke kapasitet. Meeeeen, du er selvsagt HJERTELIG velkommen på kakekurs! Da lærer du å lage en RÅ kake selv, som garantert vil imponere! …også har vi det veldig veldig veldig gøy på kurs ♥ Apropo, nå er det straks på tide å komme igang med forberedelser til morgendagen – da er det tidlig på´n og avgårde til rigging av EtasjeKakeKurs i FestFabrikken Eiker i Mjøndalen – jeg gleder meg!

Om du har lyst til å være med på basic kakekurs, holder jeg et trekke-kake-kurs på Nøtterøy i  Anettes Hobbygleder 11.mai – ellers blir det ny runde med kakekurs igjen til høsten, men dette er siste sjangse før høsten kommer ♥

Ønsker deg en DEILIG dag =)

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0