ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Oppdatering garderoberom // Walk-in-closet }

Så hyggelig at så mange har etterspurt oppdatering fra garderoberommet – og ja, det går definitivt fremover =)

Det er ikke helt ferdig enda, men jeg er allerede superfornøyd!!

Jeg bestilte PAX-garderobesystemet til IKEA, elsker det!

Jeg funderte mye frem og tilbake på hva som ville være den beste løsningen for rommet, rommet er ikke så stort – i underkant av 5 kvadratmeter, og det er et vindu på den ene kortsiden, og en dør på den andre. Løsningen jeg endte opp med var en dyp garderobeløsning langs hele den ene veggen, i tillegg beholdt jeg MALM-kommoden jeg hadde fra tidligere, et par gamle bokhyller jeg har fått av storesøsteren min ble til tre mindre bokhyller som jeg kuttet til, snekret sammen og malte – og jeg bestilte også en smal liten bokhylle ekstra. Ja, også kjøpte jeg et par nye “svevehyller” fra IKEA =) Jeg brukte lang tid på å bestemme meg for hvilken løsning jeg trodde kom til å bli best, både mtp størrelsen på rommet, og hva jeg ønsker oppbevaring av. PAX-systemet kommer også i en grunnere variant, en periode lurte jeg på å ha en slik garderobeinnredning langs hele den andre langveggen også. Men dette ble nesten dobbelt i pris, og i tillegg så jeg for meg at det ville føles som om rommet var trangere da – dermed fant jeg ut at det forhåpentlig ville føles større og luftigere ved å beholde kommoden på høyre side – og ha det luftig over. Jeg er også veldig fornøyd med MALM-kommoden jeg har hatt i mange år, så det var naturlig å beholde denne =) Skulle det så være at jeg ønsker PAX-system på begge sider senere kan jeg alltids investere i det da. Enn så lenge er jeg superfornøyd med løsningen jeg har gått for, og jeg ser ikke for meg at jeg noen gang ønsker å endre på det! =)

Nytt på rommet er også alle speilene, jeg bestilte speil-fliser fra IKEA samtidig – dette har virkelig “åpnet opp” rommet, det føles mye luftigere og større nå! =) Har du lyst til å se tidligere bilder av dette rommet finner du det HER . Rommet er ikke ferdig enda, jeg tar litt etter litt =)  jeg ønsker meg lister rundt innredningen, jeg trenger flere små “knotter” til å tette igjen hullene i garderobesystemet osv osv. Teppe som ligger på gulvet på bildene er bare et pledd, lysene jeg fikk av mannen til bursdagen min har jeg ikke rukket å montere opp enda osv – gleder meg veldig til å få alt ferdig. Men selv om det er flere elementer som gjenstår er jeg allerede superfornøyd! Jeg sitter her inne og sminker meg, legger shellac/manikyr, ordner håret osv – ja, og finner klær/skifter selvsagt, hihi! #takknemlig

Håper innlegget var til inspirasjon om du planlegger garderobeløsning, si ifra om noen har lyst på mer detaljer rundt garderoberommet =)

Ønsker deg en HERLIG dag videre!

Stor klem =)

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0