ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ pastellfarget dessertbord // den store bryllupsfesten }

 

bilde-31 copy

I går var jeg med på DEN STORE BRYLLUPSFESTEN, jeg hadde stand i teltet/inngangen sammen med flottesten FestFabrikken. Beste selskapet! ♥ Kjempehyggelig å hilse på alle som kom, og også alle de herlige utstillerne!

dessertbord2IMG_0067 copy

Jeg presterte desverre å legge igjen kameraet hjemme, dermed er det kun mobilbilder ifra gårsdagen – men forhåpentlig er det bedre enn ingenting ♥ Jeg designet et dessertbord til inspirasjon til alle de vakre kommende brudene, og det var kjempegøy å se at nesten alle fant frem mobilen og knipset bilder! Håper håper håper dere ble inspirert til å designe dessertbord til eget bryllup ♥

IMG_0065 copy

Jeg hadde selvfølgelig også med den ferske boka mi ♥ (ik, crazy farger på bildet! men, det går egentlig i lyserosa og gull – selvfølgelig)

IMG_0137_2 copy

Jeg hadde bakt hundrevis av browniepinner og franske makroner med nougatfyll – skal SI de fikk bein å gå på! Hyggelig at de falt i smak ♥ Nytt innlegg med mine beste tips til franske makroner kommer snart, som lovet ♥ Supersøtt stativ/ramme fra FestFabrikken!

IMG_0056_2 copy copy

Dessertbordet designet jeg i vakre pastellfarger – jeg har litt dilla på det om dagen! Ja, og såklart gull da – hihi. Jeg tenkte det var ålreit med noe litt mer enn “bare” lyserosa – selv om jeg elsker skjønner jeg jo at ikke nødvendigvis alle andre gjør det ♥ Jeg hadde lyst på en litt romantisk sommerlig stil på bordet, dermed hang jeg opp lyskjede på veggen bak, og herlig chiffonstoff over – dermed “glitrer” det på en måte litt i veggen bak (beklager igjen for mine iphonebilder.. ik!)

IMG_0070 copy

Glam popcornbokser! Disse bretter jeg av gullkartong kjøpt på Søstrene Grene ♥ Mal finner du på bloggen, her.

IMG_0073 copy

Rosa makroner i herlige martiniglass, disse har jeg pyntet med en glitterkant – og et lite “flagg” laget av glitrende pakkebånd (og dobbeltsidig teip)

IMG_0075 copy

Pikekyss i vakre glasskrukker fra FestFabrikken.

IMG_0077 copy

Søte små minicupcakes i gullwrappere, her har jeg brukt samme kartongen som på popcornboksene – elsker å hente inn samme elementer flere steder!

IMG_0081 copy

Glitrende glass til dessert! Her har jeg glitret glass med utrolig vakkert lyserosa glitter (ebay) – disse passer perfekt å fylle med feks mandelkjernepudding. Nam! Trinn-for-trinn på hvordan jeg lager glitrende glass finner du HER.

IMG_0083 copy

De vakre gullskjeene har jeg bestilt på ebay.

IMG_0089 copy

Søte cupcakes med vakre romantiske blomster laget av sukkerpasta. Disse finner du fremgangsmåte på hvordan du kan lage i boka mi! ♥ Søte cupcakeformer i kartong fra FestFabrikken.

IMG_0093 copy

Vakre kremmerhus fylt med FrenchFries – jeg anbefaler absolutt å ha noe salt sammen med alt det søte på dessertbordet – alltid en hit!

IMG_0099 copy

Bak hovedkaka har jeg hengt opp en vakker ramme, denne har jeg kjøpt på ikea. ♥ Kaka er trukket med marsipan, og pyntet har jeg laget av både marsipan og sukkerpasta. Fremgangsmåte på alle disse blomstene i boka mi, samt hvordan du trekker en kake med marsipan og hvordan lage etasjekake ♥

IMG_0131 copy

I boka er det hovedsakelig inspirasjon og tips til hvordan du designer vakre dessertbord selv, men det er altså en egen del med kakedekorering også ♥

IMG_7040 bw komp copy

Bryllupsmessa ble arrangert av Bryllupsbyraaet og DittBryllup – og dermed hadde DittBryllup en vegg med forsiden av bladet. Såklart vi måtte ta bilde av oss selv på forsiden! hihi.

IMG_0174_2 copy

Herlige BlitzBox hadde stand på messa, like innenfor oss – dermed måtte vi såklart teste ut! hihi, DETTE er jo utrolig gøy i bryllup og fest! Massssssse herlige props, egen boks som tar bilde – ala de gamle fotoboksene. GØY GØY GØY!

IMG_0160_2 copy

Det var det hele – håper dagens innlegg kan være til inspirasjon! ♥

dessertbord2

Happy mandag!

Stor klem ♥

Blogglisten hits Populære norske blogger