ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ phui… Oppdatering! }

JukseSuperMamma Victoria

{ bilde er hentet fra boka vår JukseSuperMamma – vakre Victoria! }

Har du en fiiiiin uke? Håper det!

Her hos meg går det bittebittebittelitt i ett om dagen, jeg jobber på spreng med boka vår JukseSuperMamma! Utrolig spennende ♥ Dermed lever jeg litt i min egen lille verden for øyeblikket, hihi! Men, når man jobber for seg selv – ja, akkurat boka skriver jeg sammen med tvillingsøstra mi, meeeen – så er det MYE å sette seg inn i! ♥

Med boka vår gjør vi alt selv, dette er selvsagt UTROLIG spennende, utfordrende og gøy – men også HIMLA mye jobb. Skjønner hvorfor folk vanligvis har et team rundt seg kan du si ♥ Meeeeen, når vi gjør alt selv kan vi også bestemme hvordan alt skal være selv – og det er kjempegøy! Jeg har ikke tall på hvor uendelig mange timer som har forsvunnet til photoshoots, for ikke å snakke om alle timene jeg har sitti med photoshop. DET er mange det. Jammen bra det er gøy også! Også er det jo litt kult å kunne fortelle at ja, vi har gjort ALT selv. Alt? Jepp, alt =)

Idè, gjennomføring, styling, fotografering, bilderedigering, tekst, layout osv osv. Spennende!

Vi har lært oss å ha litt Pippi-innstilling til det meste – Det har jeg ikke gjort før, så det klarer jeg helt sikkert! 

Meeeeen, vi har endret den litt da;

Det har jeg ikke gjort før, så det må jeg bare lære meg! ♥

I går toppet det seg littegrann for meg her – plutselig fungerte ikke nettsiden min…! Jeg har IKKE peiling på html-koding, jeg er jo egentlig optiker. Dermed er webdesign osv en smule utenfor min komfort-sone.. Jeg er igrunnen veldig glad for å ha klart å lage den nettsiden jeg har, det har tatt noen timer kan du si! Nå var nettsiden min var plutselig helt borte, jeg fikk kun opp en error-melding… Ik!!

Dermed fikk jeg stillt alt til default-innstillinger – men det innebar at plutselig så nettsiden ut slik den gjorde for laaaaang tid tilbake og veldig mye var borte.. *sukk* Jeg var en smule stressa da kan du si, men heldigvis klarte jeg å finne ut at jeg måtte inn i html-kodinga til mitt gamle theme i wordpress og endre på dette for at det skulle fungere mot en nyere versjon av wordpress – og vet du, det FUNGERTE!!!! Jeg trodde det ærlig talt ikke, men jo – alt var tilbake slik det var! Phui!! #takknemlig

Den som hadde hatt noen som kunne fikse alt for en, hihi. Men, som regel får man det heldigvis til selv – selv om det kan være lovlig frustrerende til tider…!

Alt løser seg – det gjelder bare å finne ut hva man skal gjøre for å fikse det ♥

Gleder meg SÅ til å kunne vise frem boka snart, den blir så bra!

Ønsker deg en NYDELIG dag videre – jammen er det straks helg!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger