ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ pippibursdag // godteripinner på 1-2-3 }

KL5A7389_pippi_bursdag

Jeg laget litt enkel godteri til Pippibursdag i går, jeg hadde ikke INNMARI mye tid – dermed ble det en enkel løsning. Frister absolutt til gjentagelse, småtassene mine ble hypre da de så de, haha! Jeg har brukt kule fargerike sugerør fra FestFabrikken (kode ToneroseDesign gir bittelitt rabatt) klippet i to, deretter presset ned i marshmallows. Hver marshmallow har jeg dyppet i sjokolade og drysset over strøssel. Settes til tørk på et bakepapir. Ta-taaaa! Som en ekstra liten Pippi-detalj festet jeg på små “flagg” på hver pinne, Det har jeg aldri gjort før – så det klarer jeg helt sikkert!

Flaggene printet jeg på hvitt ark og klippet i striper, deretter festet sammen med dobbeltsidig teip.

skilt pippi marshmallowspinner gratis

Ønsker deg en STRÅLENDE dag!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0