ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ planlegge konfirmasjon? }

bilde 3-6

Veldig mange planlegger konfirmasjon i disse dager – dermed tenkte jeg det kunne passe med litt reblogging om akkurat dette. Håper disse blogginnleggene/bildene kan være til inspirasjon ♥   Inspirasjon til konfirmasjonsdessertbord HER.

På lørdag er jeg forresten invitert til Buskerud Storsenter (klokka tolv) – da kommer jeg til å vise trinn-for-trinn hvordan du kan lage marsipankake selv. Har du spørsmål angående konfirmasjon, eller ønsker tips & noen å idemyldre sammen med er du hjertelig velkommen innom for å slå av en prat – det ville vært koselig! Spør ivei – så hjelper jeg til som best jeg kan – jeg gleder meg! ♥
bilde 2-9

DIY – tips til å lage maten selv ♥ HER
bilde 1-8Inspirasjon til bordekkingen ♥ Telt, STOLTREKK, bordkort, sanghefte osv – HER

Kos deg MASSE med planleggingen og forberedelsene – dagen kommer til å bli PERFEKT! Husk at VELDIG mye kan gjøres klart i forkant – så slipper du stress rett før den store dagen ♥

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger