ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Planlegger du KonfirmasjonsKake? }

IMG_5149_thumb

Happy fredag! ♥

Denne uka har totalt forsvunnet, her hos meg har småtassene vært hjemme ifra barnehagen nesten hele uka – men i dag er de begge friske og i barnehagen igjen. Jeg henger igjen etter på mail, og vil dermed passe på å gjenta at jeg desverre ikke har kapasitet til kakebookinger da jeg for tiden jobber med boka JukseSuperMamma – men at du er HJERTELIG velkommen på kakekurs om du har lyst til å lære å lage selv! ♥ Det er UTROLIG gøy, og du trenger ingen erfaring med kakedekorering ifra tidligere – jeg kjører ulike kurs og du kan dermed delta på et som passer deg og din erfaring  ♥ Mer info om kakekurs finner du HER Send meg gjerne email om du lurer på noe – ToneroseDesign@gmail.com ♥IMG_5721_thumb

I dag tenkte jeg å dele litt inspirasjon til konfirmasjonskaker – mange planlegger konfirmasjon i disse dager, dermed tenkte jeg det kunne passe fint ♥ Flere kaker som jeg har laget tidliger finner du HER, sortert etter tema HERIMG_70771_thumb

Alt på kakene mine er spiselig, kakene har jeg skjært i fasong av feks sjokoladekake, og pynt lager jeg i marsipan. På kaka over har jeg photoshoppa et bilde av konfirmanten inn i et bilde fra nettet av JustinBieber, printet på sukkerark med spiselig blekk. (spiselige bilder kan du bestille ferdig på nettet, og også i enkelte bakerier) Alltid populært!IMG_5561_thumb

Lager du kakepynt (som feks marsipanbilderamme osv) flere dager i forveien rekker marsipanen å tørke tørke, og kan holde fasongen du ønsker. Tørkes/oppbevares mørkt, tørt og i romptemperatur – feks inni et kjøkkenskap. Her har jeg malt kaka med svart matfarge, og deretter festet sirkler av marsipan rundt kaka. Sirklene har jeg kostet med metallisk sølv lustre dust. IMG_9228 konfirmasjonskake_thumb[1]Kake skjært i fasong til en veske – knallgøy! Til høsten holder jeg flere veskekakekurs om du har lyst til å lage din egen – garantert en herlig dag! ♥ Uansett hva slags kake du har lyst til å lage til konfirmasjon – planlegg gjerne i god tid, og start på kakepynten tidlig, da unngår du stress! Jeg har såvidt begynt å lage litt DIY-videoer om hvordan lage kakepynt – det finner du HER. Lager du feks sjokoladekake kan du fint steke kakebunner, pakke i plastfolie og fryse, og dermed tine i tid til konfirmasjonen. Alt som kan lages i forkant synes jeg er deilig når man skal ordne istand store dager, da er det gjerne tusen andre ting å tenke på når det nærmer seg!

KOS deg massevis med planleggingen av den store dagen – tipper den blir knallbra! Inspirasjon til kakebord/dessertbord finner du HER ♥

Ønsker deg en fortsatt DEILIG dag!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger