ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Pokèmon-jakt // Gratis print // Leiker Barnebursdag }

Da kommer skiltene jeg brukte til Pokémonjakta i bursdagen til Lukas!

Før bursdagen fant jeg ulike bilder av diverse Pokemons på nettet, disse printet jeg ut i like størrelser (la også til navnet på de, for sånne som meg som ikke har NOE peiling på Pokemon var det veldig praktisk, haha!), og da dagen for selskapet kom løp småtassene rundt i hagen og gjemte disse rundt omkring. Jeg laminerte bildene og teipet de fast til grillpinner slik at gutta kunne presse de ned i gresset der de hadde lyst til å plassere de =)

Barna fikk hvert sitt ark hvor det var avkrysning etterhvert som de fullførte noen oppgaver, samt bilder av de ulike Pokemonene som hadde gjemt seg ute i hagen. Etterhvert som de fant en Pokemon kunne de krysse de ut på arket sitt.

Pokemon-rebus-arkene finner du til gratis print HER

Klikk på bildene over slik at de blir større og egner seg bedre til print. Deretter høyreklikker du på bildene og skriver ut på a4 ark. Ønsker du å få de litt stivere og kan tåle litt fuktig vær kan du gjerne laminere de slik jeg gjorde, men det fungerer også flott å printe de ut på litt hvit kartong =)

Jeg teipet fast flere av de samme figurene til en hvitmalt kjøkkenskap-dør, dermed ble dette en super blink for vannballong-kasting! =) Hele skapdøra teipet jeg med gjennomsiktig pakketeip tett-i-tett slik at ikke vannet fra vannballongene skulle komme gjennom til figurene og fargene renne =)

Ønsker deg en HERLIG dag videre!

Stor klem =)

// lær å senke skuldrene – kjøp boka vår JukseSuperMamma!

// alle innlegg fra Pokémon-bursdag vil du finne samlet HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0