ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Popcorn-baller // DIY // Oppskrift // God morgen Norge }

KL5A1241_popcornballer_oppskrift_popcorn_på_pinne

På lørdag viste jeg og småtassene frem popcornballene vi hadde laget i studio hos God morgen Norge – gutta syntes det var kjempegøy å lage disse!

…og ikke minst spise de, hihi!

KL5A1205_popcornballer_oppskrift_popcorn_på_pinne

Vi har laget de ved å smelte 50g smør i en stor kjele sammen med en pose marshmallows (300g) – smeltes mens vi hele tiden rører slik at det ikke svir seg. Samtidig som dette smeltes poppet vi en pose mikropopcorn. Når alle marshmallowsen er smeltet rørte vi i den ferdigpoppede popcornposen, og småtassene drysset MASSE (i overkant mye, hihi!) strøssel oppi kjelen. Vi brukte stjernestrøssel, mini perler og konfetti strøssel fra Dr Oetker.

Når alt er blandet sammen (blir skikkelig klissete!) smurte vi litt smør (mhmmm, akkurat så klissete som det høres ut som!) på fingrene og formet baller av popcorn-marshmallowmassen. Uten smøret på fingrene fester massen seg OVERALT, så det er en god ide å bruke. Vi trillet baller og plasserte utover på et bakepapir. Deretter festet vi pinner i ballene, vi brukte stilige papirsugerør fra FestFabrikken, og glitrende pinner  – disse laget vi ved å glitre svarte plastskjeer fra FestFabrikken med decopagelakk og glitter.

_popcornballer_oppskrift_popcorn_på_pinne

Ta-taaaaa!

Det er det hele ♥

VELDIG populært hos barna!! La de avkjøles/stigne, og de er klare til å spises!

Have fun!

Stor klem ♥

// flere oppskrifter finner du HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0