ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ etasjekake // rød fløyelskake // fantasiblomster }

KL5A7421_etasjekake_fantasiblomster_bryllup_kake

Jeg hadde med meg en kake til det fantastiske blogg/instagramtreffet i Brevik / FestFabrikken i helgen – da valgte jeg å lage en rød fløyelskake med ostekrem, en av mine favoritter ♥ Denne gangen valgte jeg å prøve meg på noe litt utenom det vanlige – nemlig en kake uten marsipanlokk! Det som ikke var helt med i beregningene mine var at det plutselig skulle bli SKIKKELIG sommervarme i den lange bilturen nedover.. jaja! Her er iallefall noen bilder av kaka, håper det kan være til inspirasjon ♥

KL5A7418_etasjekake_fantasiblomster_bryllup_kake

Jeg har trukket kaka med ostekrem, deretter sprayet den med roooooosa PME spray/matfarge. Jeg har laget litt “paljetter” av strøssel, det synes ikke så godt på bildene, men det glitret av lustredust i disse ♥ Fantasiblomstene har jeg laget av sukkerpasta, teknikker for å lage slike blomster gjennomgår vi på Blomsterkurs 2 og etasjekakekurset, om DU har lyst til å lage like ♥

KL5A7423_etasjekake_fantasiblomster_bryllup_kake

Har du lyst til å lage rød fløyelskake selv finner du oppskriften jeg har brukt i dette innlegget: http://tonerosedesign.com/?p=379 Dette er det lenge siden jeg laget, og jeg laget da BLÅ fløyelskake istedenfor rød – jeg vil anbefale å lage rød som er det orginale, da man kan bli litt blå i munnen av å spise så mye blått… Det kan være gøy i barnebursdag, men kanskje ikke like kult i andre settinger! ♥

Ønsker deg en VIDUNDERLIG onsdag i dag!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0