ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Romantisk Bryllupskake { Vakre Pastellfarger }

IMG_2325_bryllsupskake_pastell_romantisk_kake_rosa

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Dagens kake var jeg så heldig å få lage til et vakkert brudepar tidligere i sommer, denne kaka storkoste jeg meg med å lage! Nydelige paret gav meg nesten helt frie tøyler – spennende!! Kaka er bla inspirert av vakre brudebuketten, og monogrammet ifra invitasjonene er selvfølgelig med. Kaka er trukket med marsipan farget lys rosa, blondene er ekstra hvit marsipan (med pearl lustre dust), og blomstene er laget av marsipan og sukkerpasta i ulike vakre pastellfarger. Samme pastellfargene som gikk igjen ellers i herlige bryllupet! Pearl lustre dust ifra FestFabrikken, samme er plakett-silikonforma jeg har brukt til å lage monogrammet. Ekstra hvit marsipan ifra Pals i Oslo. Utstyr til å lage blonder, farge marsipan etc finner du hos feks Kakeboksen.no

Jeg elsker å få lov til å lage litt annerledes kaker, synes det er helt herlig med brudepar som ønsker en kake som skiller seg litt ut i mengden. Hjertelig tusen takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka! ♥

Ønsker DEG en fortsatt herlig mandagskveld!

Stor klem,

tonerose

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0