ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Saftig bananbrød – oppskrift med kanel }

Er du glad i bananbrød? Selv synes jeg det er kjempegodt – spesielt om jeg har i litt krydder som kanel feks!

bananbrød oppskrift med kanel

Da blir det litt som krydderkake – men samtidig får jeg brukt opp godt modne bananer. Perfekt! Kjempegodt å ha i fryseren og tine når man får lyst på noe godt… Har du lyst på oppskrift på knallgod krydderkake finner du dette HER =)

Oppskrift saftig bananbrød med kanel

Jeg fant oppskriften jeg har brukt her =)

100 g romtemperert smør, 150 g sukker, 2 egg, 2 godt modne bananer, 225 g hvetemel, 2 ts bakepulver og 0,5dl melk. Jeg hadde også en teskje kanel oppi.

Sett ovnen på 180 grader. Mos bananer og bland i det romtempererte smøret. Bland alt godt i en bolle, bruk evt en kjøkkenmaskin eller håndmikser. Ha røra i brødform (jeg fant ikke min, så jeg brukte en liten langpanne isteden) – husk å ha i bakepapir så er det enkelt å få kaka løs etterpå. Stekes midt i ovnen ca 1 time. Stikk en trepinne i kaken for å se om den er gjennomstekt. Avkjøles på rist =)

Enjoy!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0