ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ siste kakekursene før høsten // enkelt slideshow }

kakekurs 013 copy

HJERTELIG tusen takk til alle som har vært med på kakekurs – SÅ utrolig gøy det har vært! Vi storkoser oss virkelig på kurs, et fantastisk avbrekk ifra hverdagen! ♥ Hvem skulle vel tro at deltakerne på kurs gjerne aldri har trukket en kake med marsipan tidligere? Fantastisk gøy!! Knallgøy å kunne imponere med lekre SELVLAGEDE kaker etterpå!

Nå på våren blir det blomsterkurs 1 og trekke-kake-kurs i Kongsberg/MartinesLandhandleri førstkommende søndag, så blir det etasjekakekurs med vakre utsmykkede fantasiblomster i FestFabrikken Eiker/Drammen 26. april, og et trekke-kake-kurs hos  Anettes Hobbygleder på Nøtterøy 11.mai ♥ Her hos meg går det i bokskriving etc om dagen – dermed blir det ikke nye kurs før til høsten igjen. Så, har du lyst til å være med på kurs anbefaler jeg å melde deg på NÅ! ♥ Kjempestas om DU har lyst til å være med!

Planlegger du barnedåp, barnebursdag eller konfirmasjon? Da passer det garantert med et kakekurs, du trenger INGEN erfaring ifra tidligere – er du helt uerfaren melder du deg på trekke-kake-kurs. Du lager garantert en NYDELIG kake! Har du mer erfaring med kakedekorering vil jeg anbefale feks etasjekakekurset med vakre utsmykkede fantasiblomster – et veldig populært kurs hvor vi lager FANTASTISKE kaker! Send meg gjerne en mail om du lurer på noe ♥ ToneroseDesign@gmail.com

unnamed-28 copy

Legger ved et eeeenkelt slideshow ifra forrige gang jeg kjørte kursene som kommer i Kongsberg nå på søndag – blomsterkurs 1 og trekke-kake-kurs, knallgøy! Dette var i herlige Albertines Verden i Askim – hjertelig tusen takk for en PERFEKT dag jenter! ♥ Kakene (og pynten) deres ble FANTASTISKE!! Hjertelig tusen takk til vakreste Cathrine for så mange herlige bilder ♥ (jeg har også lagt ved en del av mine mobilbilder, beklager dårlig kvalitet!)

unnamed-34 copy

Du finner det lille slideshowet på bloggen HER, eller på youtube HER. Jeg har begynt å legge ut litt små filmsnutter med kakedekorering trinn-for-trinn, disse finner du på bloggen, eller på youtube – abonnerer du på youtubekanalen min får du melding når nye videoer blir lagt ut ♥

unnamed-37 copy

Ønsker deg en fortsatt STRÅLENDE dag!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0