ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Snart på besøk på Buskerud Storsenter – Matfestival 22-24 Juni }

Om ikke lenge er det tid for matfestival på Buskerud Storsenter – og jeg er invitert til senteret!

 Jeg gleder meg!

Det kommer til å skje masse moro for både store og små på senteret disse dagene, du finner programmet HER.

Lær å lage festens blikkfang – dessertbord!
Vi får besøk av Tone Almendingen Røyneland, kjent fra bloggen ToneroseDesign og den populære boka JukseSuperMamma. Hun lærer oss hvordan vi enkelt kan lage et imponerende dessertbord – med enkle løsninger i ekte JukseSuperMamma-stil.
Garantert festens midtpunkt!
Jeg kommer til å ha med meg et dessertbord som DU enkelt kan lage – kjempestilig til sommerens festligheter! Masse tips og idèer som ikke er tidkrevende eller avanserte, alltid deilig med enkle løsninger som imponerer =)
Kjempegøy om DU har lyst til å titte innom!
…kom gjerne med spørsmål om du planlegger selskap; jeg har alltid masse idèer og tips å komme med, enten det er sommerfest, bryllup, bursdag eller dåp! Jeg vil være på senteret alle dagene under matfestivalen =)

Vi sees!

Stor klem ♥
Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0