ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ SneakPeak på boka JukseSuperMamma // bla i boka! }

JukseSuperMamma sneakpeak

Phui, skal si dagene forsvinner – fortsatt!

Også jeg som tenkte jeg skulle sove når boka var i trykken… Haha! MEN, jeg er selvsagt utrolig glad for alt det spennende som skjer! ♥ Jeg har vært så heldig å storkose meg på kakekurs med fantastiske jenter i herlige FestFabrikken Eiker – jentene laget NYDELIGE veskekaker og etasjekaker; nydelige dager! Jeg har knipset bilder, kommer på bloggen så raskt jeg rekker – gleder meg til å vise frem.

De siste par dagene har jeg planlagt dessertbord til Halloween – jeg var nemlig så heldig å bli invitert tilbake til God morgen Norge i morgen. Og da er det klart jeg må ha med meg litt søtsaker å vise frem! Denne gangen blir det i ekte JukseSuperMamma – stil, håper du liker det! ♥ Og du – jeg har jo helt glemt å vise deg sneakpeak inn i boka vår!

Har du lyst til å titte inn i boka? Nå kan du det!

Boka er i trykken nå, vi gleder oss SÅ til den kommer fra trykkeriet – kun noen få uker til nå! Jippi jippi jippi!! Vi er igang med å planlegge lanseringseventet, dette blir i slutten av November – følg med på bloggen om DU har lyst til å være med, info kommer! Garantert en strålende kveld!

HJERTELIG tusen takk til alle som har forhåndsbestilt boka – en ære at så mange vil sikre seg en utgave. Alle som forhåndsbestiller boka mottar den selvsagt først, og du får også med en liten overaskelse i pakka ♥

HER kan du få en sneakpeak inn i boka!

HER kan du lese mer/ evt forhåndsbestille den om du har lyst på den selv, overraske en venninne eller gi den bort i julegave ♥

Nå er det også straks tid for å avsløre de herlige bloggerne som kommer med sine beste mammatips i boka – vi gleder oss!

Håper du har en HERLIG kveld!

Stor klem ♥

1 Comment
Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0