ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Sniktitt Bryllupskake – Elegant, med søte detaljer!

IMG_4900 bryllupskake med herlige detaljer
Velkommen til ToneroseDesign! ♥ I dag kommer en liten sniktitt på ei bryllupskake jeg var så heldig å få lage til helga som var. Flotte Monica og Are Magnus ønsket en elegant og “ren” kake, men gjerne med litt personlige detaljer. Og det laget jeg såklart veldig gjerne! Etter en del idèmyldring og mailing frem og tilbake kom vi frem til designet. Mer om det i morgen! ♥ Som du kan se på bildet over var gifteringene deres klassiske i gult gull, de måtte jeg såklart ha med på kaka! hihi. I marsipan må vite!
Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen i dag, jeg håper dagen din blir NYDELIG! ♥ Stor klem,
 tonerose underskrift

2 Comments
 • Anonymous on August 15, 2012

  Kjenner jeg gleder meg til resten i morgen 🙂
  Må innrømme at jeg er innom her stort sett daglig…
  Kos Mette

  • tonerose on August 24, 2012

   Hei Mette,

   Åh – så utrolig koselig å høre! =) Kjempestas!!

   Håper du har en vidunderlig helg!

   Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger