ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Sniktitt Dåpskake til ei nydelig prinsesse – gammelrosa, lyserosa og hvit

romantisk dåpskake sniktitt gammelrosa
Velkommen til ToneroseDesign ! I dag kommer en sniktitt på den andre dåpskaka jeg laget i helga. Denne gledet jeg meg massevis til å gå i gang med – det skulle være en to etasjers kake, med massevis av romantiske blomster! Jeg fikk mange nydelige bilder ifra mamma’n – herlig inspirasjon! Det er så gøy når jeg får masse bilder, og eller info – da er det så mye enklere for meg å lage ei kake personlig/tilpasse den til mottakeren(e)!  All pynt laget jeg i marsipan, dette tar tiiiid – så jeg lager den ferdig i forveien. I morgen kommer det massevis av bilder av denne kaka – jeg håper du har lyst til å titte tilbake da! Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper dagen din bilr VIDUNDERLIG!!
Stor klem!
tonerose underskrift

1 Comment
  • Anonymous on June 13, 2012

    Hei tonerose! Ser nydelige ut denne kaka også! 🙂 Hvordan klarer du å få marsipanen helt glatt/jevn på sidene på kaken? Min blir alltid veldig bulkete…:-S

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0