Sniktitt Dåpskake til Tvillinger

IMG_4960 tvilllingdåpskake
Velkommen til ToneroseDesign ♥ Som jeg nevnte i gårsdagens innlegg laget jeg ikke bare trykksaker til dåpen til søte Storm og Mikkel – jeg laget også dåpskake. I dag kommer en liten sniktitt på denne! ♥ Som dere  kanskje kan se i bakgrunnen på bildet har jeg modelert en kaketopper etter inspirasjon fra de utrolig vakre nyfødtbildene jeg fikk av herlige Marita. Jeg brukte flere av elementene fra de ulike bildene, og valgte å lage de skjønne guttene oppi trefatet, liggende på den hvite skinnfellen, ikledd de nusselige grå strikkede luene. Dermed fikk jeg med flere elementer ifra nyfødtbildene, jeg håper dette falt i smak! Bildedryss av kaka kommer i morgen! ♥
Takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen i dag – jeg håper dagen din blir FANTASTISK!! Stor klem,
tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply