ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Som jeg gleder meg! }

Jeg håper du har en DEILIG sommer!!

Det nærmer seg tur nedover til verdens beste tvillingsøster her hos oss – tenk at vi skal har FERIE i sammen!! Ja, vi har tilbragt sommerferier sammen tidligere, men da har det alltid vært MYE jobb inkludert. Denne gangen tenkte vi prøve på å faktisk ha ferie, tenk så deilig det skal bli!

(bildet over er fra “ferie” hos tvillingsøsteren min, dette er type klokka fire om natta og vi er i full rulle med photoshoot. Greit å få jobba litt mens barna sover, sant?? Haha,  typisk!)

Men nå blir det altså FERIE;  og vi gleder oss helt enormt!!

Elisabeth bor i Spania, så planen er å tilbringe mange dager på stranda – og bare slappe av og kose oss sammen med småtassene våre =)

Det skal bli så deilig!

#takknemlig ♥

Jeg er veldig takknemlig for å ha en tvillingsøster. Vi er utrolig like (ja, bortsett ifra at vi er eneggede da, haha!) – så selv om vi ikke er sammen så ofte som vi gjerne kunne tenkt oss oppfører barna våre seg som søsken,mulig det er fordi vi er så like? Uansett grunn er det UTROLIG kos! =)


Før vi reiser avgårde nyter vi herlige sommerdager hele familien her hjemme ♥ Husk å senke tempoet og kose deg MASSE, uansett om du jobber eller har ferie =) FOR et vær vi har, det er jo helt vidunderlig!!

RIKTIG GOD SOMMER!

Stor klem =)

LagreLagre

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0