ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

…som perler på en snor ♥

IMG_2161 brudepiker og brudesvenn
Velkommen til ToneroseDesign! ♥ Jeg har den siste tiden kost meg med redigering av bryllupsbilder, jeg gleder meg til etterhvert å kunne vise dere mange bilder. Det var en ære å få lov til å forevige denne dagen!! ♥ …og med slike søte små er det klart det ble kjempegøy! Er de ikke supersøte?? ♥
Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen i dag, jeg håper dagen din blir STRÅLENDE! ♥ Stor klem!
tonerose underskrift

6 Comments
 • Tonerose on August 4, 2012

  Hei Kristine!

  Åh, så stas!! =)

  Jeg bor i Drammen – bor du i Trondheim…? Planer om å gifte dere her i nærheten kanskje..? Ville vært superkoselig å forevige dagen deres! =) Prisen kommer an på hvor lenge dere ønsker å ha meg der, om det “bare” er de klassiske portrettbildene, eller om dere feks ønsker fotografering av forberedelser, kirken og gjerne litt etterpå også! =)

  Send meg gjerne ei mail på tonerosedesign@gmail.com

  Håper du har en herlig helg!

  Stor klem!

 • Kristine Dybdahl on August 3, 2012

  Hei du! 🙂 Hvor holder du til i Norge? Og hvor mye tar du for bryllupsfotografering? Vurderer å gifte oss til sommeren! 😀

 • Tonerose on August 1, 2012

  Hei Har en drøm,

  Ja ikke sant? =) Søta! Håper du liker bildene! =) Jeg håper du har en herlig dag!!

  Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0