ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Sommerlig dørkrans // DIY }

Jeg håper du fortsatt har en HERLIG sommer, enten du er tilbake i jobb eller fremdeles nyter deilige feriedager =) I dag vil jeg tipse om den enkle kransen jeg har laget til ytterdøra vår, i tilfelle noen har lyst til å lage tilsvarende!

Selv synes jeg det er veldig koselig med en krans på inngangsdøra, spesielt til jul har jeg alltid det. Da lager jeg gjerne en krans med granbar, kongler, mange små lys osv – og gjerne stor sløyfe.

I fjor hadde vi for første gang 2 kranser på døra, jeg monterte disse sammen og hang de under hverandre – jeg likte dette såpass godt at jeg tror det kommer til å bli en tradisjon i jula her hos oss =)

Etterhvert kunne det vært utrolig koselig å begynne å binde kranser selv gjennom året; type gå en tur i skogen mot høsten og plukke litt materialer; for deretter å binde en hel krans av materialene. Jeg har ikke gjort det enda, men i dag ville jeg tipse om denne sommerlige kransen vi har på døra vår nå. Her har jeg brukt en krans jeg kjøpte på MesterGrønn (mener jeg?) for mange år siden, men du kan selvsagt også lage alt helt selv. Jeg har helt enkelt brukt kunstige blomster som jeg har festet til kransen for å gi den et sommerlig preg – og jeg er kjempefornøyd! Så enkelt, men så delikat =) Jeg har brukt kunstige blomster som jeg hadde liggende, litt roser, pioner og en form for orkide (?) – orkideene er forresten egentlig spenner til å ha i håret, kjøpt på eBay =) Blomstene kan festet med limpistol, med ståltråd el.

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag videre!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger