ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Søte bordkort / favorboxes til barnedåp }

Søte bordkort / favorboxes barnedåp - rosa og mintgrønt

Jeg håper DU har en VIDUNDERLIG påske ♥ Jeg koser meg med forberedelser til dåpen til vakre små tantebarna mine! Nydelige søstra mi har valgt å ha karuseller som litt pynt i dåpen, inspirert av vakre Fotballfrue. Kjempesøtt! Hun har siden fødsel brukt mye grønt til prinsen, dermed bestemte hun tidlig at fargene ville være rosa og grønt også i dåpen til tvillingene – men karusell kom inn i bildet litt senere. SÅ nusselig!!

Vakre søstra mi pleier gjerne å ha små favorboxes/bordkort i dåpen til ungene, og dermed var jo jeg så smart å foreslå at det hadde vært nusselig med små karuseller.. hjelpes! hihi. Men, nå har jeg de omsider klare, det gjelder bare å ta tiden til hjelp! Jeg har designet de i photoshop, og pyntet de med et par av nyfødtbildene jeg knipset av gullungene. Jeg har skrevet ut på glossy fotopapir – syntes det ble penest mtp bildene ♥ Bittesmå vimpler med navnene til gjestene, og en liten gullkule til å avslutte det hele! Det er bokser som er enkle å åpne, hele taket vippes åpent ♥ Planen er å fylle de med Anton Berg-marsipanegg – såklart i rosa og grønt, hihi!

Nå gleder jeg meg til flere dager sammen med familie – og forberedelser til dåpen!

Riktig god påske! ♥

- tone3

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0