Søte slitte vintage barnesko – modelert i marsipan, selvfølgelig! hihi.

IMG_3819

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Nylig var jeg så heldig å få lov til å lage dåpskake til en skjønn liten prins – hjertelig tusen takk for at jeg fikk lov til å lage denne kaka herlige Christine! I dåpen var planen å pynte med foreldrenes gamle barnesko – og hva passet vel ikke bedre enn å lage en spiselig variant, og plassere disse på toppen av kaka? I marsipan, såklart! ♥ Skoene modelerte jeg etter bilde jeg fikk tilsendt. Det aller beste med slike designkaker er å kunne gjøre de så personlige man bare vil – herlig! Skoene laget jeg ved å bruke dette supre utstikkersettet ifra FestFabrikken, så tilpasset jeg bare videre utifra det (kode ToneroseDesign gir 5% rabatt)

Jeg håper DU får en vidunderlig dag i dag! Her hos meg står det kakepyntlaging på tapetet , og i ettermiddag blir det KURS! Babystyle ♥ Gleder meg til å treffe dere jenter!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply