{ søte teposer // Valentines Dag }

IMG_4909 teposer
Dagens reblogging er en annen detalj på ValentinesDag-lunchbordet jeg designet – nemlig søte teposer ♥ …sånn i tilfelle du elsker søte detaljer sånn som meg!

IMG_4904
Du kan selvsagt designe disse spesielt til teposene, men jeg har her gjort en raskere variant og bare klippet til søtt gavepapir. Jeg klippet til en stripe gavepapir i ønsket bredde. (bredden på teposen) Deretter festet jeg lim langs ytterkantene, og brettet papiret rundt teposen.
IMG_4903
Så avsluttet jeg ved å teipe fast en merkelapp jeg designet i photoshop, og punchet ut med en 2inch scallop punch.
IMG_4906
Søt idè til venninnetreff, eller selvsagt større anledninger som bryllup osv. Vil du ha en ekstra liten touch kan du jo lage søte små fester/merkelapper inni posen også, kanskje bytte ut lille lappen på teposen (i enden av tråden) med et lite hjerte? ♥ Jeg gjorde ikke det denne gangen – Valentines Dag kom raskere enn beregnet gitt! hihi. Flere enn meg som har flere planer enn de rekker å gjennomføre?
IMG_4909
Det var det hele for i dag – jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon ♥ Tusen takk for at du tittet innom bloggen min!
Jeg håper dagen din blir HERLIG ♥
Stor klem

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...