ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ søte teposer // Valentines Dag }

IMG_4909 teposer
Dagens reblogging er en annen detalj på ValentinesDag-lunchbordet jeg designet – nemlig søte teposer ♥ …sånn i tilfelle du elsker søte detaljer sånn som meg!

IMG_4904
Du kan selvsagt designe disse spesielt til teposene, men jeg har her gjort en raskere variant og bare klippet til søtt gavepapir. Jeg klippet til en stripe gavepapir i ønsket bredde. (bredden på teposen) Deretter festet jeg lim langs ytterkantene, og brettet papiret rundt teposen.
IMG_4903
Så avsluttet jeg ved å teipe fast en merkelapp jeg designet i photoshop, og punchet ut med en 2inch scallop punch.
IMG_4906
Søt idè til venninnetreff, eller selvsagt større anledninger som bryllup osv. Vil du ha en ekstra liten touch kan du jo lage søte små fester/merkelapper inni posen også, kanskje bytte ut lille lappen på teposen (i enden av tråden) med et lite hjerte? ♥ Jeg gjorde ikke det denne gangen – Valentines Dag kom raskere enn beregnet gitt! hihi. Flere enn meg som har flere planer enn de rekker å gjennomføre?
IMG_4909
Det var det hele for i dag – jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon ♥ Tusen takk for at du tittet innom bloggen min!
Jeg håper dagen din blir HERLIG ♥
Stor klem

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger