ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

SpindelvevCupcakes på 1-2-3 {RebloggingHalloween}

spindelvevcupcakes-til-halloween-melis1

 Happy søndag!

I dag tenkte jeg å tipse nye lesere om en stilig (og enkel!) måte å dekorere cupcakes til Halloween ♥ Du trenger IKKE noe kakedekoreringsutstyr til dette!  Her har jeg laget kryddercupcakes, deretter har jeg blandet litt melismasse som jeg har plassert på toppen av hver cupcake med en teskje(renner utover av seg selv). Så har jeg tatt tilside littegrann av melismassen, og blandet denne med svart pastafarge. Den svarte melismassen har jeg over i en engang-spøytepose (du kan evt bruke en ziplockpose om du ikke har dette) og klipper av et lite hull i enden. Så er det bare å tegne på sirker inni hverandre på melisamassen. Avslutt med å trekke en tannpirker ifra midten av cupcaken og ut til siden – ta-taaaa! En superkul spindelvevcupcake er klar! ♥ Om du har lyst til å se trinn-for-trinn av hvordan jeg gjør dette kan du klikke HER, der har jeg mange beskrivende bilder ♥ (edderkoppen på dette bildet er ikke spiselig, den er i plast og kjøpt på Europris)

En STRÅLENDE dag videre til deg!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0