ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Spionbursdag // Hemmelig oppdrag // Dekor }

KL5A1391

Om du planlegger spionbursdag, detektivbursdag, politibursdag eller lignende kan dette forhåpentlig være til inspirasjon! I spionbursdagen til Daniel pyntet vi litt foran dessertbordet – på gulvet! Begge småtassene ville være med, og lå musestille på gulvet mens vi teipet rundt de… Deretter fant de ivrig frem effekter blant leikene som kunne passe – og strødde utover spor…

KL5A1396

Kjempegøy!! Avhengig av hvor store barn det er i bursdagen kan det være knallgøy å starte et hemmelig oppdrag her – vi hadde også lagt utover skoavtrykk som jeg tidligere hadde printet ut. Skoavtrykk som gikk ifra gangen og innover i huset osv – planen var egentlig å få lagt dette ute i veien opp til huset også, men det rakk vi visst ikke! Men ja, det jeg skulle tilbake til er at det er superkult å starte et oppdrag her! Feks med små spor/ledetråder slik at alle gjestene er på “skattejakt”/hemmelig oppdrag – og til slutt finner tyven som har stukket av med alle godteposene eller lignende! Garantet kjempegøy!!

KL5A1399 copy

Da alle gjestene kom spilte vi forresten “Mission Impossible” themesong for å sette stemningen – skal SI småtassene våre ble gira av det, haha! Da våkna de skikkelig til og løp rundt og gjemte seg for hverandre, jakta på hverandre, klatra på alt som kunne klatres på osv osv.

Herlig!

Gøy med bursdag gitt ♥ (jeg gikk bare på youtube, der lå det themesong på repeat på en time, superlettvint)

Ønsker deg en strålende dag videre ♥

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0