ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Stas med grønnsakshagen // første innhøsting }

IMG_5662

Skal si det har kommet igang ute i kjøkkenhagen – til guttas store begeistring! Helt herlig ♥

IMG_5671

Småtassene har jo vært med å ordna mye ute i grønnsakshagen (tålmodigheten er gjerne litt begrenset, dermed blir det mange korte økter) – dermed er det ekstra stas å oppdage at det vokser godt!

IMG_5684

Daniel ble utrolig glad da han oppdaget at reddikene var blitt store – og spurte umiddelbart om han kunne få lov til å ta med i barnehagen!

IMG_5690

Herlig ♥

IMG_5713

Daniel var så stolt da han kom til barnehagen – fortalte stolt at det var han som hadde sådd reddikene og passa på dem. ♥ Herlig!

IMG_5721

Lukas er ikke så glad i reddiker, men er til gjengjeld glad i gressløk, salat og ikke minst spinat som alt kan spises i kjøkkenhagen nå. Her spiser han litt spinat – han har lært at det blir man sterk av, så det henter han seg litt av både nå og da!

IMG_5724

Både store og små koser vi oss med kjøkkenhagen – deilig!

Vi har foreløpig ikke så stor grønnsakshage, men vi utvider stadig litt etter litt og sår/planter mer. Helt herlig!

I hagen sto det et plommetre da vi flyttet inn (deilig!) – og vi har rukket å plante ei blåbærbusk og solbær, samt rabarbra som vi fikk av mamma da hun delte sin. ♥ Det blir forhåpentlig litt flere ulike bærbusker og noen frukt-trær til etterhvert, det er jo så utrolig deilig å kunne plukke inn fra hagen!

Senere blir det også tid for litt blomster osv, men jeg har startet med det spiselige i første runde så kan det andre komme etterhvert ♥

Ønsker deg en deilig dag videre!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0