ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Stilig og rimelig pynt til Halloween – lag tøffe skilt! }

Effektfullt, enkelt & rimelig; lag stilige skilt til halloween!

Forrige halloween var vi så heldige å ha besøk av hele klassen til Lukas på halloweenfest – dermed var det gøy å pynte litt!

Vi hadde lyst til å pynte masse, men samtidig hadde vi ikke lyst til å bruke masse penger på det… Dermed ble løsningen blant annet å lage mange kule skilt som vi plasserte ute!!

Etter at vi flyttet har vi pusset opp en del her hjemme, dermed hadde vi liggende en del materialer – blant annet en del hyller fra kjøkkenskap osv.

Dette var helt perfekt å bruke til skilt!!

Ferdig malt og greier – det gjensto bare å dekorere de; den morsomste biten =)

Jeg har rett og slett gjort det helt enkelt; bare brukt permanent tusj og tegnet direkte på!

Noen av skiltene tegnet jeg skumle ansikter på – men de fleste fant jeg og gutta på små-skummel tekst vi kunne skrive… =)

“Leser du dette er du lykkelig uvitende om hva som kryper opp bak deg…” 

hihi!!

Vi plasserte også litt ulike halloween-lykter og andre lykter som vi har hatt i mange mange år i nærheten av skiltene slik at det var mulig å se/lese hva som stod på de når mørket senket seg.. =)

Favorittene våre var kanskje “Kom inn hvis du tør” og “Inngang på eget ansvar” – men alt var artig! Også SÅ raskt å lage, og ikke minst ingen kostnad – sånt liker vi! =)

Håper dagens innlegg var til inspirasjon – enkel og dekorativ pynt om du har lyst til å dekorere litt til Halloween! Selvsagt midt i blinken til Halloween-party, men også morsomt å sette utenfor huset om dere får besøk av noen knask-eller-knep´ere på halloween =)

Er du på jakt etter mer inspirasjon til Halloween finner du dette samlet HER =)

Ønsker deg en DEILIG dag videre!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger