STORE nyheter ♥ …gleder meg gleder meg gleder meg!

Velkommen til ToneroseDesign! ♥ I dag har jeg store store store nyheter å komme med!! Som dere vet går jeg nå hjemme med våre to herlige små prinser, og jeg har STORKOST meg med det. En nydelig tid, som jeg kommer til å savne massevis! Nå begynner det å bli litt størrelse på småtassene, Lukas blir tre og Daniel halvannet, så allerede i august begynner de i barnehage. Da kommer jeg ikke til å gå tilbake i jobben min som optiker, selv om jeg stortrivdes med det – jeg kommer til å jobbe selvstendig!  Kakedekorering, kakebord, fotografering, fotomanipulasjoner, blomsterbinding, trykksaker etc etc… Ja, det meste! hihi. Dere kan TRO jeg gleder meg!! ♥
tonerose design underskrift lyserosa
Gleder meg gleder meg gleder meg!!
Personlige bryllupskaker og konfirmasjonskaker, babyfotografering og bryllupsfotografering osv er allerede booket inn i kalenderen – så utrolig spennende dette blir! ♥ Hjertelig tusen takk til alle dere som har booket meg, det er en ære! ♥ Ønsker DU å komme i kontakt med meg blir jeg kjempeglad om du vil sende meg en email på ToneroseDesign@gmail.com
Tusen takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag – jeg håper dagen din blir VIDUNDERLIG!!  ♥ Stor klem!
tonerose underskrift

28 Comments

 • Tonerose on August 7, 2012

  Hei Anonym,

  HJERTELIG takk!! ♥ Ja, jeg har veldig lyst til å holde kurs – tror det vil bli kjempegøy!

  Må høre om det er flere som ønsker det, er dere klare er jeg definitivt det! =) gleder meg!!

  Stor klem!

 • Tonerose on August 7, 2012

  Hei Anonym,

  Hjertelig takk for det! =) Da blir jeg glad!

  Stor klem!

 • Tonerose on August 7, 2012

  Hei Nina Lovise,

  Tusen tusen takk søte deg!! Snill du er! =) Det er litt uvirkelig å tenke på at dette er/blir hverdagen min – utrolig spennende! =)

  Håper du har en nydelig kveld!

  Stor klem!

 • Tonerose on August 7, 2012

  Hei Linda,

  Hjertelig takk for så gode ord! =) Ja, dette er utrolig spennende – og jeg er utrolig takknemlig for å kunne førsøke å jobbe med dette! =)

  Mhmm, blir herlig å kunne styre dagen litt selv!!

  Håper du har en nydelig kveld!

  Stor varm klem tilbake! =)

 • Anonymous on August 3, 2012

  Gratulerer 🙂 Jeg håper også at du vil holde noen kurs. Du er så utrolig flink. Lykke til videre <3

 • Anonymous on August 3, 2012

  For en nyhet!!! Jeg ønsker deg lykke til. Kanskje det blir noen bestillinger herfra 🙂

 • Nina Lovise on July 26, 2012

  Jeg er så GLAD for at du skal satse på dette, du har så mye talent og er så innmari flink at du bare MÅ jobbe med dette på heltid! 🙂 Er det noen som lykkes med dette må det være deg 🙂 Gratulerer, og lykke til! 🙂

 • Anonymous on July 23, 2012

  Så gøy og så spennende! Du er jo så fantastisk flink at det er klart du må bruke tiden din på dette – Snakk om å være på rett hylle da! Tøft gjort, men er helt sikker på at du får masse å gjøre. Bloggen din er så inspirerende og et must å besøke daglig 🙂
  Herlig å kunne styre dagen litt selv også når man har barnehagebarn. Ta en oval morning, en tidlig ettermiddag de dagene det er mulighet for det. Masse lykke til! Gledet meg til å følge deg videre <3

  Varm klem Linda 🙂

 • Tonerose on July 23, 2012

  Hei Linda,

  Åh – SØTA!! HJERTELIG tusen takk snille du!! =)

  Jeg gleder meg massevis, en smule skremmende – men SÅ spennende! =)

  Stor klem!

 • Tonerose on July 23, 2012

  Hei A-H,

  SØTA!! Snille du!! mhmm, du kan TRO jeg glder meg!! =) Hjertelig takk!

  Jeg håper du har en HERLIG sommer!

  Stor klem!

 • Tonerose on July 23, 2012

  Hei Mette,

  HJERTELIG tusen tusen takk!! =)

  Stor klem!

 • Tonerose on July 23, 2012

  Hei Cecilie G,

  Hjertelig takk! Snille deg, tusen tusen takk for det!! =)

  Stor klem!

 • Tonerose on July 23, 2012

  Hei Anja-Elin,

  HJERTELIG takk søta!! Snille deg! =) Jeg håper virkelig det går, det er UTROLIG spennende! =)

  Tusen takk – vi har hatt en herlig sommer! Koser oss litt ekstra sammen nå, litt vemodig å skulle sende gutta i bhg snart.. =) Jeg håper du også har en NYDELIG sommer sammen med skjønne lille familien din! I deres lille paradis! =) herlig!

  Stor klem!

 • Tonerose on July 23, 2012

  Hei Hanne,

  Så snill du er! Hjertelig takk for det!! =)

  Stor klem!

 • Tonerose on July 23, 2012

  Hei Livet i Jerstadmoen 18,

  Hjertelig takk! =)

  Stor klem!

 • Tonerose on July 23, 2012

  Hei Ane Lene,

  Så herlig at du har blitt inspirert, ingenting er bedre enn det! =)

  Ja, jeg håper etterhvert å få laget meg en skikkelig nettside, men jeg må først ha litt tid til det! …og lære meg hvordan jeg lager det, ikke minst! hihi.

  Håper du har en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on July 23, 2012

  Hei Linn,

  Hjertelig takk søta! =)

  Kjempkoselig at du vil ha kakebord, jeg gleder meg masse til å planlegge alt sammen med deg. Si ifra når datoen er bestemt, så booker jeg det inn i kalenderen med en gang. Blir stas!! Åh, søta! Ja, GJERNE! Heldagsfotografering? =) Blir stas å evigvare alle de nydelige detaljene, jeg er overbevist om at dette bryllupet blir unikt og utrolig stilig! Gleder meg! =) HJERTELIG takk for det, så snill du er!

  Ojojo, ja ikke sant – tiden går så altfor fort. Tenk at hun skal begynne i bhg straks hun også – hun og Daniel er jo rimelig jevne! Spennnende, og litt vemodig.. =)

  Tusen takk! Jeg håper dere har hatt en herlig helg også – og at uken blir om mulig enda bedre!

  Stor klem!

 • Tonerose on July 23, 2012

  Hei Lene,

  Hjertelig takk!! Mhmm, du kan TRO jeg gleder meg!! =) Åh, så utrolig snill du er! HJERTELIG tusen takk for det!! =)

  Stor klem!

 • Anonymous on July 22, 2012

  Gratulerer SÅ mye!! 😀

  Åååh, så utrolig moro for deg!!!! Så tøff du er som våger satse! Du er jo så dyktig så du kommer garantert til å lykkes!

  Klem Linda

 • A-H on July 21, 2012

  Jihu!! Hurra for deg:)
  Heldige deg som kan drive med noe som du (virker det som) elsker !!

  Kommer nok til å bli en suksess 🙂

  Lykke til!!

 • Anonymous on July 21, 2012

  Gratulerer og masse lykke til! Synes du er ubeskrivelig flink 🙂
  Kos Mette

 • Cecilie g on July 21, 2012

  Så fantastisk : )
  Masse lykke til, du vil gjøre det veldig bra !!!

 • Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk on July 21, 2012

  Det forstår eg kjempegodt! 🙂 Du er kjempedyktig og flink med alle delene 🙂 Masse lykke til! Håper alt går som smurt! 🙂 Blir spennende å sjå resultater 😉 Du er ein flott inspirasjon! 🙂 God sommer til deg og dine! Godklem

 • Hanne`s kaker on July 21, 2012

  Så utrolig morsomt! Gratulerer så mye 🙂 Det kommer til å gå veldig bra så flink som du er! Masse lykke til!
  Klem fra Hanne 🙂

 • Livet i Jerstadmoen 18. on July 21, 2012

  Gratulerer så mye 🙂

 • Min hobbyverden on July 21, 2012

  Så moro og spennende!
  Du har gitt meg mye inspirasjon, selv om jeg ikke på noen måte kan måle meg med deg!
  Kommer du til ha et sted som det går an se på priser?

  Lykke,lykke til!

  Smil fra Ane Lene

 • Anonymous on July 21, 2012

  Å gratulerer så mye…. så utrolig moro… jeg vil hvertfall ha kakebord fra deg i bryllupet, som vi har snakket litt om, selv om d er litt frem i tid… men kan vel egentlig gå for full pakke med fotografering også… du er jo så utrolig dyktig og kreativ… d hadde blitt helt toppen!

  Bhg start på lillemor her å i august, og jaggu skolen på gutten, oi så fort som d går!

  Goood helg til deg og dine.

  Hilsen Linn, Sarpsborg

 • Lene fra Lillehammer on July 21, 2012

  Å gratulerer så masse til deg. Så heldig at du får jobbe med noe du VIRKELIG brenner for da. Og det er jo ingen tvil og at du kommer til å lykkes med dette så flink og kreativ som du er. Måtte du har lykke til som selvstendig da!

Leave a Reply