ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Supersøte Bordkort / Bordpynt til Barnedåp / Navnefest

bordkort barndåp navnefest bordpynt supersøte

Velkommen til Tonerose Design ♥ I dag vil jeg tipse om supersøte bordkort eller bordpynt til barnedåp og navnefest. Jeg har tidligere lagt ut en innlegg hvor jeg viste frem dåpskortet jeg laget til herlige lille nevøen min sin dåp – såklart formet som en boble-bil da dette var temeat for dåpen! (har du lyst til å lese innleggene ifra dåpen hans, men massevis av inspirasjon kan du klikke HER) Men, over til dagens innlegg! Jeg laget disse supernusselige små bilene til navnefesten til skjønne lille Matteus i går – herlige Iselin spurte om jeg ville lage slike som hun kunne plassere midt på bordet. Nusselig!! Disse er bare ca 10cm på det bredeste, SMÅ! (dvs ca samme str som en cupcake) Kjempesøtt som bordpynt, og også supernusselig som bordkort!

Har du planer om å ordne istand til jentedåp/navnefest – kan du lage lyserosa/lilla/røde biler – eller feks bittesmå dåpskjoler av kartong.

Jeg håper du har en HERLIG dag i dag, kjempekos at du tok deg tid til å titte innom her hos meg!

Stor klem,

tonerose underskrift

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0