ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Supersøte MiniMelkekartonger – Bordkort Barnevelsignelse

Trykksaker barnedåp - minimelkekartonger som bordkort - lyseblå

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg laget nylig noen supersøte små mini-melkekartonger, disse var til flotte Rebekka som ordnet istand barnevelsignelse til skjønne lille sønnen sin Tobias. Herlige bloggen hennes – Mer en bare ord – finner du her. Nusselige melkekartongene var bordkort! ♥  Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

Trykksaker barnedåp - minimelkekartonger som bordkort - lyseblå

Jeg elsker slike skjønne personlige detaljer – selv om det tar HIMLA mye tid å lage. Kjempegøy når det er ferdig! ♥  Jeg fikk tilsendt nydelige nyfødtbilder av lille prinsen, samt et vakkert dikt Rebekka gjerne ville ha med om det var mulig. Det var det klart det var ♥  Herlig!

Trykksaker barnedåp - minimelkekartonger som bordkort - lyseblå

Jeg har designet kartongene i photoshop, deretter printet de på grov hvit kartong. Så er det bare å sette igang å kutte, brette, lime og montere! Phui… Rebekka ønsket nærmere 40stk – dermed tok det litt tid ♥ Hver enkelt er unik, gjestene har fått hver sin – med navnet sitt på – slik at disse kunne brukes som bordkort. Nusselig detalj!

Trykksaker barnedåp - minimelkekartonger som bordkort - lyseblå

En søt innholdsfortegnelse på den ene siden… hihi! Jeg monterte sammen kartongene, men lukket de ikke – dermed kunne Rebekka fylle de med litt søtsaker før de ble plassert utover bordene. Jeg laget også popcornbokser og banner, som du ser på bildet under, i den ene esken. Merkelapper etc laget Rebekka selv ♥  Har du lyst til å lage nusselige små mini-melkakertonger selv, har jeg lagt ut mal til dette – som du kan laste ned gratis HER.

Trykksaker barnedåp - minimelkekartonger som bordkort - lyseblå

Jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon – hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom her hos meg i dag ♥  Titt gjerne innom bloggen til Rebekka – masse herlig inspirasjon ifra vakre barnevelsignelsen ♥

Ønsker deg en MAGISK dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

14 Comments
 • Linn Lysholt Falch on May 29, 2013

  Hei. Går det an å bestille design melkekartonger frå deg? 🙂
  Kjempeflotte

  • Tonerose on June 17, 2013

   Hei LInn, Hjertelig takk for det! =) Jeg har desverre ikke kapasitet til trykksaker, men har lagt ut mal til gratis nedlasting på bloggen om du vil lage selv! =)

 • silje on April 22, 2013

  åååååååå disse var sinnsykt morsomme og unike og gøyale…disse vil jeg ha i dåpen til sønnen min!! hvor vanskelig er det og gjøre egentlig? er ikke supergod på photoshop……

  • silje on April 22, 2013

   og hvor kjøper man kartong til dette? noe spesiel størrelse?

   • Tonerose on April 23, 2013

    Hei Silje,

    Jeg pleier ofte å bruke 10pk a4kartong ifra panduro, tykk nok – men ikke for tykk for printeren =)

  • Tonerose on April 23, 2013

   Hihi, så bra!! =) Det tar tid å klippe+lime, samt såklart designet – men om du ikke er så fortrolig i photoshop er det fult mulig å “scrappe” de også! Dvs lage de av mønsterkartong, og lime fast stash/stemple etc etc..

   Kos deg! =)

  • Tonerose on April 23, 2013

   Ah, så GØY at du har laget melkekartong-bordkort – de ble helskjønne! FLINKA!! ♥ Kos at du linke til meg, takk for det! =)

   Happy tirsdag!

 • Susann Lien on February 25, 2013

  Heisann. Prøver meg på disse akkurat nå, men hvordan får jeg til å endre malen? Blir litt vanskelig å printe ut, og lime på forskjellig. Noen tips hvordan jeg kan gjøre det? 🙂

  • Tonerose on March 18, 2013

   Hei Susann,

   Jeg pleier å designe disse i photoshop, der kan man endre male og gjøre akkurat hva man vil. Om du ikke er så erfaren i feks photoshop ville jeg printet ut en kartong, og brukt denne som mal. Da kan du tengne rundt denne, og lage kartoger feks av mønsterkartong/Scrappark. Så kan du stemple etc tekst på de?

   Kos deg med scrapping! =)

 • Benedicte on February 17, 2013

  De er så nydelige disse melkekartongene! Håper jeg blir like kreativ den gangen jeg får barn 🙂 Morro til jentebursdag også egentlig!

  • Tonerose on February 24, 2013

   Hei Benedicte,

   Hjertelig takk for det! =) mhmm, jeg har helt dilla på de om dagen, synes de er så nusselige! Mhmm, de passer til alt! hoho! =)

   Ønsker deg en strålende dag!

   Stor klem!

 • Ingunn on February 17, 2013

  Hei!
  Er det en spesiell printer du bruker for å printe ut kartong? Jeg hadde tenkt å bruke malen din, men usikker på om jeg orker å tegne over mange på kartongen. 🙂

  • Tonerose on February 24, 2013

   Hei Ingunn,

   Neida, trenger ingen spesiell printer til det! =)

   Mhmm, det skjønner jeg godt, mye enklere å kunne printe ut fasongen og klippe rundt! =)

   Ønsker deg en strålende dag!

   Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0