ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

#terapi // oppdatering


Jeg håper du har hatt en HERLIG påskeferie! Her hos oss har småtassene vært hjemme i dag også, planleggingsdag i barnehage/skole. Dermed har de hatt en rooooolig dag i dag, full av leik og kos. Så er det tilbake til hverdagen igjen i morgen! ♥

Deler i dag et bilde av et maleri jeg akkurat har laget, jammen er det deilig å sette av litt tid til maling! Jeg har malt lite tidligere, men har lyst til å forsøke å få litt tid til det  fremover – det er jo ren terapi! Deilig. Man kobler VIRKELIG totalt av ifra alt, ferie for hodet. Haha! Men ja, det anbefales absolutt ♥ Her har jeg malt et bilde jeg tenkte vi kunne ha i stua, koselig å få noe opp på veggene så blir det litt mer “innflytta” =) Fargene i stua går i gråtoner, og vi har en litt grov/rustikk stil om man kan kalle det det – dermed valgte jeg svart/grå/hvit maling til maleriet – og snekret ei ramme som passet den litt rustikke stilen. Ramma har jeg beiset med samme beisen som jeg brukte på spisestuebordet vårt da vi hadde snekret det – mer info finner du i dette innlegget.

KL5A8774-kopier-copy

Har du lyst til å male, men ikke har gjort det så mye tidligere er mitt tips til deg å kaste deg utti det! Sett av god tid, og kos deg med det ♥ Maleutstyr finnes selvsagt på spesialbutikker, men mange hobbybutikker, europris og søstrene grene har stort utvalgt av det man måtte trenge til hobbybruk, lerreter, pensler, akrylmaling/hobbymaling osv. Kjempegøy!

Ønsker deg en herlig kveld videre ♥

Stor klem!

1 Comment
Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger