ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Tips til bryllupsfotografering // forberedelsene }

Tips til bryllupsdagen; knips litt bilder av forberedelsene også!

Bilder av all forventningen, gleden, spenningen, kaoset – og de små detaljene er superkoselig til ettertiden! =)

Knips selvsagt gjerne bilder av forberedelser i forkant av bryllupet også, men det jeg i dag vil prate om er starten på den store dagen =)

I bryllupet vårt forberedte vi oss hjemme hos mamma, og selvsagt ble det litt hurra-meg-rundt idet vi skulle avgårde. Da alle satt i bilen og vi omsider var klare til å reise oppdaget vi plutselig at inngangsdøra stod på vid gap, haha!!

Å ha med en fotograf som kan knipse litt bilder av all forventningen, gleden, spenningen, kaoset – og de små detaljene er superkoselig til ettertiden! =)

Det er veldig vanlig å knipse de obligatoriske bryllupsbildene av brudeparet, men i tillegg til dette kan det være utrolig koselig å booke inn en fotograf, eller avtale med en venn, om å fotografere litt ellers iløpet av dagen også. Dette blir kjære minner å kunne se tilbake på! =)

Jeg har vært så heldig å få lov til å følge en del brudepar på den store dagen, og jeg merker at det er flere og flere som ønsker følge av fotograf større deler av dagen – utrolig kos! Dette synes jeg er en kjempefin trend, dagen forsvinner utrolig raskt (og jammen får man ikke alltid med seg alt som skjer heller ) – og ved å forevige mer av bryllupsdagen kan man kose seg med å gjenoppleve den på ny og på ny =)

Utover kvelden er det selvsagt kjempefint med følge av fotograf, men ønsker man å spare inn litt på budsjettet er det ofte mange av gjestene som knipser litt bilder på festen – mens under forberedelsene er dette gjerne ikke noe som blir tenkt på. Dermed er det aller oftest at jeg følger brudepar fra morgenen av, er gjerne med til frisøren, følger i kirken – og tar de klassiske brudebildene. Jeg har blitt booket inn til å være med på mange bryllupsfester også, men det enda mer vanlig at jeg er med fra morgenen av istedenfor festen =)


Om brudeparet ordner seg i nærheten av hverandre reiser jeg gjerne innom brudgommen også, ellers følger jeg kun bruden om det er langt mellom stedene. Om dere ikke booker inn en fotograf til å følge dere hele eller deler av dagen, kan det være en god idè å alliere seg med en god venn/gjest som kan knipse mye bilder gjennom dagen – husk å inviter med vedkommende på forberedelser også. Det er så utrolig kos å ha disse bildene etterpå! =)

Hva med å lage en fotobok av alle disse bildene etterpå?

UTROLIG kos å ha!! =)

Har dere god tid under forberedelsene kan det være et perfekt tidspunkt til å knipse litt bilder av gifteringene, detaljbilder av kjolen, brudebuketten osv osv. Resten av dagen forsvinner gjerne utrolig raskt, og dermed kan dette lett gå i glemmeboka =)

Tilbringer man morgenen sammen med barna/brudesvenner og brudepiker kan det være utrolig søtt å knipse ring-bilde sammen med de, slik som jeg har gjort på bildet under.

Ekstra stas om brudeparet har egne barn, at da disse er med på slike bilder =)

Alle bildene, unntatt ring-bildene, i dette innlegget er fra bryllupsfotograferingen av det nydelige brudeparet Erna og Leif sitt bryllup – en ære å få lov til å forevige den store dagen!! #takknemlig

FOR en dag; et vidunderlig eventyr! ♥

Til alle som planlegger bryllup – jeg håper du har mulighet til å kooooose deg MASSE med planlegging og forberedelser!! =) På bloggen finner du en del gratis print om du har lyst til å ordne istand dessertbord, photobooth osv – alt av gratis print finner du samlet HER

Med ønske om en HERLIG dag videre!

Stor klem =)

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0