ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Tips til hvordan takle mammarollen? }

kjop-boka-juksesupermamma

Her hos oss har vi kost oss masse med bursdagsfeiring av minstemann i dag – jammen er det stort å fylle SEKS år! Daniel har ønsket seg Willy Wonka bursdag helt siden vi leste Charlie og sjokoladefabrikken, så her har det vært litt søtt i dag kan du si… Hoho! Men, det hører vel med i barnebursdag? Gleder meg til å vise litt bilder, håper det kan være til inspirasjon =)

Jeg har begynt å velge mye enkle løsninger til barnebursdag osv – helt siden vi startet jobbingen med boka JukseSuperMamma har jeg virkelig lært av det vi har skrevet – jeg velger enkle løsninger overalt hvor det er mulig! Ikke stress med alt jeg tror jeg bør gjøre, men bruk tid på det jeg har LYST til å gjøre! Det anbefales virkelig!! =)

Boka er helt perfekt for både blivende mødre såvel som erfarne mødre – og alle der imellom! =) Den er på hele 400 sider, så den toucher innom det meste. Til og med en egen del om barnebursdager! =) Har du ikke sikret deg boka enda kan du kjøpe den HER.  Hjertelig tusen takk til alle som har kjøpt den – og TUSEN takk for alle de fantastiske tilbakemeldingene! =)

I kveld blir det beina på bordet litt tror jeg – skal si det har gått i ett i dag med 2 runder bursdagsfeiring!! ♥ Herlig! #takknemlig

Håper du har en nydelig kveld!

Stor klem =)

// alle innlegg om Wonka-bursdagen til Daniel vil etterhvert bli samlet HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger