ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Tips til matpakka – JukseSuperMamma // Oppskrift pizzasnurrer }

Nå nærmer det seg skolestart og barnehagestart – dermed tenkte jeg det kunne passe å dele pizzasnurrene fra boka JukseSuperMamma igjen. SÅ raske og enkle å lage, og garantert en hit i matpakka! Alt kjøpes så ferdig man ønsker, dermed er de raske å lage – perfekte å fylle opp fryseren med.

_pizzasnurrer_oppskrift_ juksesupermamma

PIZZASNURRER DIY

Noe som kan spare tid i hverdagen og er utrolig populært hos barna, er å lage pizzasnurrer. Disse kan du smette i fryseren, og sende med i matpakka i barnehagen eller skolen. Populært! Alternativt kan det være populært med fylte horn (oppskrift på dette finner du også i JukseSuperMamma-boka). Da fryser du alt, og tiner kvelden før barna skal i barnehagen. Det tar litt mer tid å lage opp – men du kommer til å være veldig glad for det i etterkant når alt ligger klart i fryseren! Deilig med litt variasjon til brødblingsene matpakka gjerne består av =)

Pizzasnurrer kan du gjerne lage fra scratch – eller jukse litt slik som vi har gjort her! Får du med barna på å lage dette er det en hyggelig familieaktivitet.

Her har vi brukt pølser, gulost, ferdig pizzasaus, mais og ferdig kjevlet pizzadeig. Superlettvint!

Begynn med å raspe ost og skjære pølsene i passe biter.

Rull utover pizzadeigen, og dekk denne med pizzasausen.

Strø over pølsebiter, mais, ost, krydder – eller det du liker best!

Rull sammen pizzaen.

Skjær passe biter – bruk en skarp kniv eller et pizzahjul. Her har vi fylt vår pizza i overkant full. Om du ikke har fullt så mye “pålegg” er det enklere både å rulle og kutte. Men det smaker selvsagt veldig godt med mye fyll!

_pizzasnurrer_oppskrift_ juksesupermamma

Plasser pizzasnurrene på en bakepapirkledd plate, og dryss gjerne over litt mer ost og krydder. Stekes på nederste rille i ovnen etter anvisning på pizzadeig-pakken. Frys de gjerne i brødposer slik at det er enkelt å tine så mange du ønsker. Enjoy!

 Disse snurrene har vi laget av ferdig kjevlet pizzadeig – utrolig lettvint! Her har Lukas og Daniel laget det meste, mens jeg bare knipset bilder. Deilig fordeling, sant?

 JukseSuperMamma-boka kan bestilles HER om du ikke allerede har sikret deg din utgave ♥

Ønsker deg en nydelig kveld!

Stor klem =)

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0