ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ ToneroseDesign ♥ FestFabrikken }

Rosa og mintgrønt dessertbord - barnedåp

Nå er det ikke lenge til dåpen til vakre tvillingene til herlige storesøstra mi – og dermed er såklart varer ifra FestFabrikken et lite must! ♥ Ja jeg vet,  i overkant glad i detaljer –  forstår godt at noen synes det er galskap, men jeg synes det er GØY. Og det gjør søstra mi også – perfekt! ♥ Fargene søstra mi har valgt er rosa og lysegrønt –  her har jeg samlet alt jeg har i fargene. Ja, også er mye av det er nytt da.. ehm.. hihi! Noen som kjenner seg igjen? Woop woop! FestFabrikken har jo så mye SØTT! Blir spennende å se hva søstra mi vil bruke – tror det blir striper denne gangen ♥

Jeg er såklart også igang med trykksaker til søstra mi også, bare for å ha litt mer.. ik!! Mer om det i morgen! ♥

Ønsker deg en DEILIG dag i sola!

- tone3

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0