ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ ToneroseDesign // God morgen Norge // 31. oktober // Halloween }

KL5A5289-copy

Jeg håper du har en STRÅLENDE dag! I dag er det bittebittebittelitt kaos her hos meg – nå er det nemlig siste innspurt til klargjøring av dessertbord Halloweenstyle til God Morgen Norge / TV2 i morgen. Dette blir gøy! En ære å bli invitert tilbake – håper dessertbordet vil falle i smak ♥

Også denne gangen er jeg så heldig at herlige Lise blir med meg, og istedenfor å reise innover midt på natta som tidligere (phui!) har hun nå booket oss inn på Clarion Hotel Christiania Teater i dag. SÅ herlig! Da blir det jo faktisk litt søvn også, hihi. Tja, eller kanskje iallefall – du kan tro vi skal kose oss! Har du lyst til å følge md “behind the scenes” skal du ikke se bort ifra at det blir noen bilder på instagram, du finner meg som @tonerosedesign og Lise som @festfrue.

✭ happy halloween! ✭

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger