ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ ToneroseDesign på Buskerud Storsenter i dag }

Da er jeg invitert tilbake til Buskerud Storsenter– jeg gleder meg! ♥

De arrangerer matfestival, torsdag-fredag-lørdag! Jeg kommer til å være tilstede alle dagene, torsdag og fredag 15-19 og lørdag 12-16. Superkoselig om du har lyst til å titte innom!

Jeg var så heldig å bli invitert til dette i fjor også, legger ved et par bilder fra forrige gang =) I år kommer jeg også til å ha med meg et dessertbord med enkle tips til egen feiring, spør meg gjerne om tips og idèer om du planlegger selskap! Eller til kakedekorering, jeg kommer til å ha med meg litt utstyr og kan gjerne vise deg trinn for trinn hvordan lage en marsipanrose osv =)

Kom bort og spør meg! ♥

Håper vi sees! =)

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag!

Tenk, i dag er det siste skoledagen for småtassene våre allerede – skal SI tiden går fort!! Syntes det akkurat var skolestart jeg, hjelpes! Flere som kjenner det på samme måte?? Håper alle får en fantastisk siste skoledag i dag, gutta gledet seg veldig til avslutning =)

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0