ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Tryllestaver på 1-2-3 { PrinsesseBursdag }

IMG_3246_tryllestav_bursdag_sugerør

Velkommen til ToneroseDesign ♥ For en liten stund siden var jeg så heldig å være med å ordne istand prinsessebursdag til skjønne lille Tomine – og da laget jeg bla noen veldig (!) enkle tryllestaver! Smågutta mine ELSKER trylling, og det er veldig veldig veldig stas med tryllestaver. Jeg brukte vakre papirsugerør ifra FestFabrikken, disse er det søte små gullstjerner på. På endene festet jeg stjerne-merkelapper (også ifra FF) med dobbeltsidig teip – og det var det hele! ENKELT ♥ Til slutt sprayet jeg forresten endene med gullspray (panduro) – men det hadde jeg visst ikke tatt bilde av… Tryllestavene tåler ikke så mye, men er veldig stas – og ikke minst superenkelt!

IMG_3385_tryllestav_bursdag_sugerør

Håper innlegget kan være til inspirasjon for andre som planlegger en eventyrlig bursdagsfeiring ♥

Happy lørdag!

Stor klem,

tonerose

 

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0