ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Inspirasjon dessertbord til barnedåp eller babyshower }

Lite dessertbord / kakebord i lyseblått

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Da jeg var på åpningsfesten til FestFabrikken i Brevik “pimpet” jeg utstillingsvinduet litt – kjempegøy! Jeg brukte masse av de herlige produktetene til FestFabrikken, og laget babytema over utstilllingen. De selger disse supersøte silikonformene til marsipanbabyer, dermed tenkte jeg det passet perfekt med babystash! Forhåpentlig kan vinduet være til inspirasjon til noen som planlegger barnedåp, babyshower, navnefest, barnevelsignelse etc ♥  Jeg har brukt søte glassflasker ifra matbutikken (nestlee, babyjuice) søte cupcakes i prikkete former ifra FF, med hvite marsipanlokk – og søt lyseblå marsipanpynt laget jeg med denne forma. Nusselige små brownies med lyseblått marsipanlokk, laget ved å bruke baby-stil-ustikkere ifra FF, cakepops har jeg laget ved å bruke lyseblå og hvite stripete papirsugerør FF, hvit candymelts ifra FF, og cakepops’a plasserte jeg i pappkopper ifra FF. Pops’a pyntet jeg med blomster av marsipan, og nusselig mini-perle-strøssel ifra DrOetker. Midt i ustillingsvinduet plasserte jeg en nusselig liten kake, trukket med ekstra hvit maripan. Rundt kaka har jeg preget diamentmønster, med en vakker sukkerperle i hvert kryss. På toppen av kaka, et lite lyseblått pledd av marsipan, teppet har jeg preget mønster i ved å bruke dette mønsterkjevlet ifra FF. Og såklart denne forma til å lage lille babyen, lille prinsen har også fått en langlue på – denne har jeg modelert av ekstra hvit marsipan. Søte cupcakes i herlige tekopp-former ifra FF, pyntet med melisglasur og søte blomster av lyseblå marsipan. Stripete blå&hvite pappkrus ifra FF brukte jeg til popcornbegre. Popcornbegrene og flaskene har fått søte merkelapper på, jeg hadde med mange flere merkelapper – men disse rakk jeg visst jeg ikke få plassert utover! hihi.

Jeg håper dagens bilde var til inspirasjon – spør om du lurer på noe! ♥  Ønsker du å handle hos FestFabrikken får du 5% rabatt om du oppgir kode ToneroseDesign.

Ønsker deg en vidunderlig dag! Her hos meg står det kakedekorering på tapetet ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0