ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Være med i JukseSuperMamma-boka? }

KL5A3662 2 kopier copy copy FIRKANTA copy 3

Jeg håper du har en DEILIG dag ♥

Her hos meg går det i boka JukseSuperMamma sammen med tvillingsøstra mi for øyeblikket – og i morgen er det duket for kakekurs, jeg GLEDER meg ♥ I boka blir det et “tips-fra-bloggerne”-kapittel, og dermed lurer vi på hvem som er DIN favorittblogger? Hvem ville du veldig gjerne fått tips ifra til mammalivet? Send en mail på ToneroseDesign@gmail.com – eller legg igjen en kommentar på instagram eller facebook – så har vi gjerne med tips ifra akkurat din favoritt i boka ♥

Vi vil også gjerne høre ifra deg om hva DINE beste tips til mammalivet er – alt fra svangerskap, barseltid, småbarnsmammaliv – og mammalivet generelt ♥ Hva ville du fortalt deg selv i dag, om du kunne pratet med en tidligere versjon av deg selv som ikke hadde fått barn enda? Eller om du har herlige tips småslitne supermammer – de aller beste tipsene kommer på trykk ♥ Det samme gjelder herlige bilder av mammalivet, har du et (eller flere) bilder du tror kunne passe midt i blinken blir vi kjempeglade for å se – det/de beste bildet kommer også på trykk! (både fine og humoristiske bilder er perfekt!)

Vi gleder oss STORT til å høre ifra dere – hjertelig tusen takk til DEG ♥

I dag blir det lørdagskos sammen med familien videre her – herlig! Gutta våre ELSKER lørdager – og det gjør vi også ♥ Håper du også har en STRÅLENDE lørdag!

✭ l y k k e ✭

Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0