ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

Vakre & enkle Cupcakes til Valentines Dag

cupcakes til valentines dag IMG_3964 komp_thumb[17]

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Jeg har blitt spurt om jeg ikke kan dele litt ValentinesDag-inspirasjon her inne – og det er det klart jeg kan! I dag blir det søte Cupcakeskilt og CupcakeWrappere jeg laget forrige Valentines, disse har jeg designet slik at  DU kan lage dine egne om du ønsker ♥ Klikk HER for å laste ned I ♥ U wrapper, og HER for å laste ned skilt. Wrapperen justeres størrelsen på bildet til bredde 21cm, og printes på tykk hvit kartong. Skiltet avhenger av hvor stort du ønsker. Her har jeg punchet ut skiltet med en 2inch scallop (“blomstrete”) puch. Lag to skilt, og fest sammen med dobbeltsidig teip, med en tannpirker/coctailstick inni. Wrapperen fester du sammen ved å bruke litt dobbeltisidig teip langs innsiden på ene kortsiden. Ferdigstekte, avkjølte cupcakes (med vanlig form), smetter du nedi wrapperne før servering – herlig pynt! Det er også vakkert å drysse noen perler eller strøssel på kremen – her har jeg drysset litt miniperler – en av mine favoritter!

Håper dette var til inspirasjon – jeg ønsker deg en fortsatt DEILIG dag! ♥ Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments
 • Julie on February 5, 2013

  Kjempe fin!

  Jeg lurer bare på hvilken krem du har brukt her?
  Ha en fin dag!

  • Tonerose on February 5, 2013

   Hei Julie,

   Her prøvde jeg meg på ferdig mousse-mixpose ifra drOetker. VELDIG lettvint! Selv syntes jeg kanskje det ble litt mye/litt kunstig til cupcakes, men passer sikkert flott om man ikke har på så masse som jeg hadde. SÅ lettvint og raskt – bare å piske opp pulveret med vann – og dermed er den ferdig! =) …og nusselig med rosa, hihi.

   Stor klem!

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger