ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Vakre Monica // bloggendring }

KL5A5917  bryllupsfotografering bryllup bryllupsbilde drømmebryllup

Jeg håper du har hatt en HERLIG dag! ♥ Dagens bilde er av vakre Monica som jeg var så heldig å få fotografere – FOR et herlig brudepar! Hjertelig tusen takk for at jeg fikk ta del i den store dagen deres ♥

Denne uka er bittebittebittelitt fullstappet, beklager til de som venter på svar på mail – det kommer etterhvert! Tusen takk for mailen din ♥ Har du vært inne på bloggen min har du kanskje lagt merke til at det er en del endringer på gang, beklager at det er litt kaos for øyeblikket – forhåpentlig blir det bra til slutt! …og ikke minst enklere å navigere rundt her inne, slik at DU kan finne frem til gratis nedlastinger, tips og inspirasjon! Er det noe du ikke finner er det for øyeblikket søkemotor nederst på bloggsiden ♥

Jeg ønsker deg en strålende kveld videre – her hos meg blir det litt nattesjobbing, spennende prosjekt på gang ♥

Happy tirsdagskveld!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0