ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Velkommen på boklansering // Instagramtreff }

boklansering JukseSuperMamma KL5A3699komp

Jeg håper du har en helt fantastisk dag!

Selv jobber jeg på spreng med forberedelene til årets happening, og med på laget har jeg så mange herlige damer! ♥ #takknemlig

Kjempegøy at det er så stor interesse rundt eventet, jeg har ikke vanskelig for å forstå hvorfor – hihi! Vi kommer nemlig til å få en knallfin kveld!! ♥ Jeg gleder meg enormt til en fantastisk dag sammen med flotte inspirerende jenter! I disse dager jobber vi med å fylle opp de herlige goodiebagene som alle deltakerne på lanseringen vil få – og tro meg, de blir kjempeflotte!! Herlige Maia er jo RÅ på området ♥ Gleder meg til daglige turer på postkontoret fremover og herlige pakker med innhold til goodiebagene. Det kommer på bloggen så raskt jeg rekker å få knipset bilder, for selvsagt kommer vi til å fortelle om alt det fine vi er så heldige å få fra fantastiske samarbeidspartnere!

Her går det i rekordfart – for jammen er det ikke lenge til lanseringen! Mandag 30.November er den store dagen – du kan lese mer HER. Jeg har også opprettet et facebookevent for oss, det finner du HER. Kjempegøy at flere av dere allerede har begynt å dele bilder i sosiale medier om eventet – det er bare å bruke akkurat hva du vil av bilder fra bloggen ♥ Herlig at dere sprer ordet både på blogg, instagram og facebook – så får enda flere mulighet til å være med!

Gleder meg!

Ønsker deg en fortsatt nydelig dag ♥

Stor klem!

1 Comment
Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger