ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Vi har laget dørskilt til badet! #moderne #perler }

Jeg og småtassene har perlet litt! Og jammen laget vi like gjerne nytt skilt til badet samtidig… Vi er storfornøyde! =)

dørskilt wc toalett bad perler KL5A3572 copy

Dørskilt til badet DIY – perler

Da vi flyttet inn var alle dører furu – og jeg er igang med å male… =) Blandt annet døra inn til badet har fått litt maling, da tok jeg av skiltet som satt fast her før jeg startet å male. Dette var et typisk messing-skilt fra 90-tallet. Vi hadde vi lyst til å montere opp noe nytt da jeg hadde malt – dermed perlet vi nytt skilt!
dørskilt wc toalett perler KL5A3576 copy

Hva synes du? Greit å ha et skilt på døra så nye gjester ser hvor badet er =) Jeg har helt enkelt festet de til veggen med bittelitt dobbeltsidig teip (sånn går det når man er litt utålmodig og gjerne skulle ha gjort ting i går… Har fungert kjempefint så langt!)

Pokemon perle mønter KL5A3590

Da vi først var igang med å perle litt hadde småassene innnnnmari lyst på Pokemon – dermed valgte de seg et par design fra pinterest som jeg perlet til de. Pokemon-ballen har Lukas perlet selv =)

perler mønster pokemon KL5A3577

Ønsker deg en vidunderlig dag videre!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger