ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Video // DIY Popcornboks }

HER finner du videoen på youtube om den bruker litt tid for å laste her ♥

Jeg har laget en DIY-video på hvordan brette og montere en popcornboks, deler den her på bloggen. Det er raskt og enkelt! ♥ Når jeg skal lage mange popcornbokser tar det naturlig nok en del tid, men da ser jeg feks på en serie på Netflix samtidig – kos!

Have fun!

…designet jeg bruker på popcornboksene i videoen har jeg designet for Japan Photo – du fnner de HER om du har lyst til å lage tilsvarende med egne bilder/tekst på. Popcorn er alltid suksess, enten det er på dessertbordet i et bryllup eller i barnebursdag/kinokveld.

Fortsatt herlig dag til DEG!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0