ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ “vitaminer” på dessertbordet… hihi! }

KL5A6104 _superhelt_Bursdag_lego_dessertbord

Jeg har jo helt glemt å vise bilder ifra dessertbordet/kakebordet i superheltbursdagen til Lukas! Ojojojojoj, skal si dagene flyr avgårde- hjelpes! Jeg lover å få ferdig innlegg om dessertbordet til i morgen, enn sålenge blir det en liten sniktitt. Det ble en del enkle løsninger på dessertbordet, jeg og småtassene kom hjem ifra ferie i Spania dagen før – dermed var det begrenset hvor lang tid jeg kunne sitte med kakedekorering. I barnehagebursdagen hadde vi ikke masse søtsaker (det var på en hverdag) , dessertbord ble i familiebursdag. Tema for bursdagen var superhelter, dermed tenkte jeg det passet med mange knalle farger – og såklart litt “vitaminer” for å bli supersterk! hihi. m&m´s i små plastglass, disse har jeg kjøpt hos tvillingsøstra mi (spania)  – men jeg vil anta at de kanskje har tilsvarende plastglass på feks Staples.

Ønsker deg en strålende dag!

Stor klem ♥

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0