ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Walk-in-closet in the making }

Åååååå, som jeg gleder meg!

Som jeg tidligere har nevnt på bloggen har jeg synes det har vært veldig deilig å ha mitt eget lille walk-in-closet – og dermed er det jo ekstra stas nå som jeg er igang med mer oppussing der inne =) Det har jeg forsåvidt gjort en gang tidligere også, men da brukte jeg kun elementer vi allerede hadde i hus, så selv om det fungerte fint var det ikke helt optimalt. Nå har jeg bestilt garderobe-løsning til hele den ene lille veggen – og jeg gleder meg skikkelig skikkelig skikkelig til å få det ferdig!

Hjertelig tusen takk for alle tips og erfaringer fra dere om PAX garderobeløsning fra IKEA =)

Spennende!!

…to be continued =)

Stor klem!

Har du en garderobeløsning du er fornøyd med? Jeg blir kjempeglad for mer tips og innspill!

// alle innlegg i kategorien Hus & oppussing blir samlet HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0