ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Wow! Jammen kræsja nettsida…! }

 WOW!

Utrolig stas at så mange tittet innom bloggen i går – så mange tittet innom da jeg delte linken til coveret til boka vår JukseSupermamma på Facebook, at hele nettsiden sviktet!! iiiiik!

HJERTELIG tusen takk – superstas at så mange tittet innom!

Tusen tusen takk for så mange hyggelige tilbakemeldinger på coveret – kjempestas at så mange liker det! Du kan TRO jeg gleder meg til boka er klar!! HER kan du forhåndsbestille boka/lese mer om den ♥

Jeg er i prosess med å oppgradere nettsiden, men det er visst ikke gjort på fem minutter.. Det er i tider som dette jeg gjerne skulle hatt peiling på data, haha! Meeeeen, sånn som det ser ut nå så blir det bedre, det tar bare litt tid med oppgraderingen/flyttingen!! Men, det er iallefall grunnen til hvorfor mange ikke kom inn på siden – det var rett og slett for mange samtidig. Hvilket jeg selvsagt synes er en ære!

Nå gjelder det bare å få nettsiden til å henge med på det også, hihi. Kjipt når den ikke fungerer, så det må jo fikses ♥

Jeg håper du har en fiiiiiin dag i dag! Her hos oss blir det familiebursdagsfeiring i dag, midt i flyttekaos og alt – hjelpes! Meeeen, det blir nok kjempekoselig uansett – unga bryr seg jo IKKE om det ♥ Det blir en enkel bursdagsfeiring i forhold til hva jeg/vi vanligvis ordner istand – denne gangen har jeg rett og slett ikke hatt tid til mer. Men, kanskje kan det være til inspirasjon for andre allikevel – bilder kommer ♥

Her er jeg så heldig å ha bursdagsbarnet hjemme – han begynner i 1.klasse på onsdag. SPENNENDE!! Da blir det litt kjøring frem og tilbake til nye skolen den første tiden, før vi flytter ♥ Så nå er det nok på tide å avslutte pc-tiden og komme igang med bursdagsforberedelser!

Happy mandag!

Stor klem ♥

 

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger